Over Divine

Divine Cycling

Uit liefde voor moutainbiken en wielrennen is Divine Cycling ontstaan. We richten ons op de verkoop van betaalbare carbon wielsets en frames voor MTB en racefiets. Ons doel is om de ultieme droomfiets bereikbaar te maken voor de prijsbewuste fietser, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit en uiterlijk.

Voor elke fietser

Divine Cycling richt zich op een brede doelgroep, van recreant tot wedstrijdrijder. We houden hierbij rekening met de vraag naar betrouwbare en betaalbare carbon wielsets en frames, die niet onder doen in kwaliteit.

Prijs vs. kwaliteit

De aanwezige kennis en ervaring zorgen ervoor dat Divine in staat is om racefietsen en MTB’s samen te stellen die niet alleen een geweldig uiterlijk hebben, maar ook een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit tezamen met een goede prijs vormt een gouden combinatie! Al onze producten leveren wij, zoals het hoort, met de beste service en met 2 jaar garantie.

Custom carbon wielset of carbon frame

Wil je jouw wielset net wat anders dan anders? Bij Divine Cycling is het mogelijk om een custom wielset samen te stellen. Daarbij proberen we de velgen, naven, spaken en spaaknippels zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Custom carbon racefiets of mountainbike

Onze voornaamste producten zijn losse carbon wielsets en carbon frames voor racefiets en mountainbike. Indien gewenst is het mogelijk om een complete Divine MTB of racefiets bij ons aan te schaffen. Divine frames worden altijd opgebouwd met kwaliteitsonderdelen van Shimano, Fox, Deda etc. In overleg is het mogelijk om je eigen custom fiets geheel naar wens samen te stellen.

Stel zelf je carbon racefiets samen

Kom je er niet uit welke racefiets je moet kopen, omdat ze het allemaal net niet zijn? Wat betreft het zelf samenstellen van een carbon racefiets kunnen we diverse opties bieden. Heb je bepaalde wensen voor de afmontage? Een Shimano 105, Ultegra of Dura Ace groep behoort tot de opties, maar ook andere ideeën zijn bespreekbaar om de ultieme custom racefiets samen te stellen. Wij mixen geen groepen om op kosten te besparen: Bij een Divine racefiets of MTB is dit niet nodig!

Stel zelf je carbon MTB samen

Welke MTB moet je kopen? Zit je droomfiets er iedere keer net niet tussen? Naast de mountainbikes die we standaard samenstellen is het mogelijk om je eigen wensen kenbaar te maken en je eigen MTB samen te stellen. Er zijn diverse keuzemogelijkheden. Denk hierbij aan een 29er of 27,5” mountainbike, starre of verende voorvork en de afmontage.

 

caret-down caret-up caret-left caret-right

Heb je voorkeur voor bepaalde onderdelen, een groep een voorvork of wat anders? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Ons streven is om carbon wielen of een carbon fiets samen te stellen die binnen het budget past en voldoet aan alle wensen. Zo weet je meteen zeker dat van jouw fiets niet snel een tweede te vinden zal zijn!
Standaard worden al onze fietsen afgemonteerd met carbon Divine zadelpen en Deda stuur en stuurpen, maar als de wens uitgaat naar andere fietsonderdelen kunnen de mogelijkheden op een rij gezet worden.