Over Divine Cycling

 

BE Divine

Wij staan klaar voor elke fietser die een betaalbare high-end carbon wielset zoekt voor de racefiets of mountainbike, of die op zoek is naar een race- of MTB-frame van hoge kwaliteit.

Divine Cycling: Door fietsers, voor fietsers

Achter het merk Divine Cycling staat een team van fietsfanaten die niet alleen hart hebben voor de fietssport, maar ook voor high-end mountainbikes, racefietsen en fietsonderdelen. De aanwezige kennis komt niet uit een boekje. Deze is opgedaan door jarenlange ervaring en vergaande interesse in alles wat met fietsen te maken heeft. Hierdoor is ons team in staat om wielsets, frames en complete fietsen samen te stellen die niet alleen een geweldig uiterlijk hebben, maar ook een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het doel van Divine is om deze liefde met andere fietsers te delen en high-end voor iedereen bereikbaar te maken. Want in onze ogen hoeft kwaliteit niet altijd duur te zijn. Het leveren van goede service staat bij ons hoog in het vaandel, onze klanten zijn uiteraard onze eerste prioriteit. Zodra je onze klant bent mag je het advies en de ondersteuning van ons verwachten die je nodig hebt. Divine staat uiteraard ook na je aankoop voor je klaar indien je vragen of opmerkingen hebt.

Niet zomaar wielen

Divine carbon wielsets zijn niet zomaar wielsets. Wij nemen alleen genoegen met de beste specificaties. Alle wielsets die wij verkopen zijn met zorg samengesteld en van UD-carbon.

Vooruitstrevend

Divine is altijd op zoek naar de beste en nieuwste onderdelen. Daarom zijn onze wielsets verkrijgbaar met een speciale gepatenteerde Anti-Bite casettebody, die ervoor zorgt dat de aluminium body beschermt wordt tegen het 'invreten' van de cassette.

2 jaar garantie

We hebben een blindelings vertrouwen in de producten die we verkopen. Divine Cycling verkoopt niets wat we zelf ook niet zouden kopen. Met minder dan perfect nemen we geen genoegen. Daarom krijg je op onze producten 2 jaar garantie*.
* Bekijk onze garantievoorwaarden

Webshop

Je denkt misschien 'Hé, Divine team, we leven in het moderne tijdperk! Waar is jullie webshop?'
Verrassing! We hebben geen webshop. En we willen dit ook niet.

Waarom niet?
Nou, omdat we een set hoogwaardige carbon wielen beschouwen als een product wat niet geschikt is om gewoon op de ‘Koop Nu' knop te drukken. Een nieuwe wielset kopen is (in de meeste gevallen) een zorgvuldig gemaakte keuze.
We willen onze klanten leren kennen, indien nodig hulp en advies bieden en een product aanbieden dat voldoet aan je behoeften en verwachtingen.

Dus als je geïnteresseerd bent in Divine wielen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je de best mogelijke ondersteuning bieden.