Over Divine

Divine Cycling

Uit liefde voor de carbon racefiets, carbon mountainbike en voor high end carbon fietsonderdelen is Divine Cycling ontstaan. Divine is gespecialiseerd in de verkoop van betaalbare carbon mountainbikes en racefietsen. Een Divine carbon racefiets of MTB is een droomfiets voor elke wielrenner of mountainbiker die het uiterlijk en de kwaliteit van zijn of haar fiets belangrijk vindt, maar daarbij bewust nadenkt over de prijs die hiervoor betaald moet worden. We leveren niet alleen complete racefietsen en mountainbikes, maar ook losse frames waarmee een eigen fiets samengesteld kan worden. Divine frames worden geheel opgebouwd met carbon fietsonderdelen.

In overleg is het tevens mogelijk om je eigen custom fiets samen te stellen.

Betaalbaar voor elke fietser

Divine richt zich met carbon mountainbikes en racefietsen op een brede doelgroep, van recreant tot wedstrijdrijder. Tijdens onze zoektocht naar de ultieme racefiets, mountainbike en fietsonderdelen, is ons de vraag vanuit de consument opgevallen naar betrouwbare en betaalbare carbon fietsen en fietsonderdelen, die niet onder doen in kwaliteit. Divine heeft daarom besloten zich op dit aspect te richten en iets met deze vraag te gaan doen. Wij zijn van mening dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Alle Divine medewerkers zijn zelf fietsers en fietsliefhebbers en hebben jarenlang ervaring opgedaan in de fietsbranche. Deze kennis en ervaring heeft ervoor gezorgd dat we in staat zijn om racefietsen en MTB’s samen te stellen die niet alleen een geweldig uiterlijk hebben, maar ook een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit tezamen met de goede prijs vormt een gouden combinatie! Al onze producten leveren wij, zoals het hoort, met de beste service en met 2 jaar garantie.

Custom mountainbike of racefiets

Wil je jouw MTB of racefiets net wat anders dan anders? Bij Divine Cycling is het mogelijk om een custom MTB of racefiets samen te stellen. Daarbij proberen we het uiterlijk en de afmontage van de fietsen zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Divine racefietsen en MTB’s kunnen onder andere worden opgebouwd met de onderdelen van Shimano, Fox en Rockshox en kunnen in overleg naar eigen wens afgemonteerd worden. We maken bij de opbouw van onze fietsen standaard gebruik van Kushi wielsets. Mocht de voorkeur uitgaan naar een ander merk dan is dit bespreekbaar.

Stel zelf je MTB samen

Welke MTB moet je kopen? Zit je droomfiets er iedere keer net niet tussen? Naast de mountainbikes die we standaard samenstellen is het mogelijk om je eigen wensen kenbaar te maken en je eigen MTB samen te stellen. Er zijn diverse keuzemogelijkheden:

  • 29er of 27,5” mountainbike; voor beide opties zijn frames verkrijgbaar.
  • Starre of verende voorvork; we kunnen Krush mountainbikes leveren met een starre carbon voorvork, maar ook met een verende voorvork van Fox of RockShox.
  • Met of zonder achtervering; of je nu een hardtail of een full suspension MTB wilt, wij kunnen je ermee helpen. Wat betreft de achterdemper kunnen we je fiets opbouwen met een demper van Fox, RockShox of iets anders wat je in gedachten hebt.
  • Afmontage; wil je graag Shimano onderdelen op je MTB, of heb je net wat anders in gedachten? Naast een mooie Shimano SLX, XT of XTR groep is er meer mogelijk.

Heb je voorkeur voor een bepaalde groep, voorvork of andere onderdelen? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Ons streven is om een carbon mountainbike samen te stellen die binnen het budget past en voldoet aan alle wensen.

Stel zelf je racefiets samen

Kom je er niet uit welke racefiets je moet kopen, omdat ze het allemaal net niet zijn? Ook wat betreft het zelf samenstellen van een carbon racefiets kunnen we diverse opties bieden. Heb je bepaalde wensen voor de afmontage? Een Shimano 105, Ultegra of Dura Ace groep behoort tot de opties, maar ook andere ideeën zijn bespreekbaar om de ultieme custom racefiets samen te stellen. Wij mixen geen groepen om op kosten te besparen: Bij Divine racefiets of MTB is dit niet nodig!

Standaard worden al onze fietsen afgemonteerd met carbon fietsonderdelen, maar als de wens uitgaat naar andere fietsonderdelen kunnen de mogelijkheden op een rij gezet worden.

Ben je op zoek naar een custom carbon racefiets? Neem contact met ons op en we gaan in overleg over wat wij voor jou kunnen betekenen. Zo weet je zeker dat van jouw fiets niet snel een tweede te vinden zal zijn.


Zodra hij klaar is ga je hier onze vette promo-video vinden!
Tot die tijd hebben we alleen een ander zinloos filmpje

Waarom kies jij voor een divine MTB of racefiets?

Wij doen altijd ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We maken altijd tijd voor een kop koffie en een goed gesprek.

Je kan online bij ons bestellen in de webshop, maar afhalen mag ook.